Kerstmarkt Parijs

Kerstmarkt in Parijs

Parijs, de stad van liefde! In de winterse tijd is Parijs simpelweg betoverend. Wanneer Parijs in de kerstsferen gaat, is dit zeker een stad waar je niet meer om heen kunt. Lopend langs de sfeervol verlichte Seine, of de versierde winkelstraten laat je het echte kerstgevoel voelen. De vele etalages trekken deze dagen de kijkers tot zich. Omgetoverd met de mooiste kerstartikelen worden deze echt spectaculair. Hierdoor kun je shoppen met de echte kerst beleving!

Waar vind je deze Kerstmarkten in Parijs?

In Parijs zijn er een aantal kerstmarkten. Een van de mooiste kerstmarkten is La Défense. Wanneer de avond aanbreekt, worden alle omliggende verbouwen prachtig verlicht. Dit maakt het zeker een van de mooiste kerstmarkten in Parijs. In totaal vind je 250 kerst chalets op deze kerstmarkt, waardoor je er zeker wel even kan vertoeven.

Natuurlijk kan de Eiffeltoren niet ontbreken in Parijs. Rondom de Eiffeltoren worden er ook verschillende activiteiten opgezet tijdens Kerstmis. Zo kun je hier terecht voor lekker eten, attracties en mooie kerstdecoratie.

Tijdens Kerstmis worden er ook verschillende kerst chalets geplaatst op de boulvard bij Champs-Elysées. De locatie maakt dit zeker tot een van de meeste vermakelijke kerstmarkten in Parijs. Bij deze kerstmarkt is er ook aan de kinderen gedacht, zo zijn er tal van activiteiten langs de route. Verder telt deze kerstmarkt ruim 170 chalets vol met kerstproducten en heerlijk eten. Deze kerstmarkt wordt ieder jaar prachtig verlicht, waardoor het uitzicht op het reuzenrad betoverend is!

Dé stad in Frankrijk tijdens Kerstmis

Kortom, Parijs is een van de mooiste kerststeden in Europa. De stad van de liefde wordt omgetoverd tot een echte Kerstmis stad waar je dagen kunt vertoeven. Heerlijk eten, prachtige chalets. Deze stad kun je dus zeker niet missen tijdens de feestdagen!

Terug naar overzicht