Kerstmarkt Oberhausen

Kerstmarkt Oberhausen

De kerstmarkt in Oberhausen moet u echt bezoeken als je ook nog kerstinkopen wilt doen.
De kerstmarkt ligt op het terrein van een groot warenhuis, dat tijdens de kerstmarkt altijd prachtig wordt versierd. Ook in de binnenstad van Oberhausen is er een kerstmarkt!

Winkelcentrum CentrO

In CentrO Oberhausen kun je kiezen uit 3 kerstmarkten met elk een eigen thema. Zo is er de Bergkerstmarkt waar je je in de besneeuwde Alpen waant. Slenter langs authentieke Alpenhutten en geniet van de uit de Alpen gerelateerde muziek, kerstproducten en lekkernijen. Het sneeuwlandschap biedt volop vertier, zoals rodelen, sleeën en après-skiën. Kortom, de ideale plek om de echte winter te beleven.

Dan is er Santa’s Village, een huttendorp waar alle facetten van de ultieme kerstmarkt samenkomen. In de meer dan 50 kerstkraampjes vind je vele verrassingen, speelgoed, heerlijke lekkernijen en bijzondere kunstnijverheid. Dit jaar staat er bij CentrO ook een kerstmarkt voor kinderen: Wichtelmarkt. Op deze sprookjesachtige kerstmarkt beleef je met het hele gezin magische momenten. Een sprekende sprookjesboom, treintje, carrousel en snoepjesmaker zorgen voor een onvergetelijke dag. De kerstmarkt in CentrO Oberhausen is dus ook aantrekkelijk voor de allerkleinsten.

Dé kerstmarkt over de grens

Al met al, wil je er een geheel dagje op uit van maken? Dan is de kerstmarkt in Oberhausen perfect! Samen met het grote winkelcentrum CentrO, is dit een heerlijk dagje vertoeven. Winkelen én ook nog de kerstsferen voelen. Beter kan toch niet?

Terug naar overzicht