Kerstmarkt Londen

Kerstmarkt in Londen

De Engelse zijn gek op kerst, en dit laten ze zien ook. Daarom is Londen dé kerstbestemming van dit jaar! Ieder jaar wordt er weer flink uitgepakt in de hoofdstad van Engeland en daarom is er geen betere plek om in de kerstsferen te komen dan Londen. De wereldberoemde warenhuizen die Londen rijk is, zoals Harrods, zorgen ervoor dat jij helemaal kerstproof zult zijn! De verschillende producten hier zijn eindeloos en de winkel licht er prachtig bij door de kerst versiering. Kortom, hier moet je zijn voor dé kerst ervaring!

Paar dagen in Londen tijdens de kerst

Londen is een grote stad, en er is veel te doen tijdens en voor de feestdagen. Daarom is het aan te raden om zeker meerdere te dagen te gaan wanneer je een bezoekje waagt aan deze stad. De kerstmarkten van Londen behoren tot de absolute top wereldwijd. Zo ook Winter Wonderland in Hyde Park. Een betere kerstervaring kun je niet hebben. Zes weken lang staat in hartje Londen dit park vol met kerst activiteiten en de toegang is ook nog eens gratis. Er is een ijsbaan, ijsbarretjes, magisch ijskoninkrijk, kerstcircus, kermis en verschillende kerstshow. Zelfs qua eten zit je hier goed. De vele kerstkramen zorgen ervoor dat jij niet uitgegeten kan raken hier. Er is geen een park wat zo uit pakt voor Kerstmis.

Traditionele kerstmarkt

Wanneer je echter opzoek bent naar de traditionele kerstmarkt, zit je ook goed in Londen. Langs de Theems, bij Southbank Centre, ligt de Winter Market. Dit is een typische kerstmarkt, met prachtige Scandinavische kerstkraampjes, met heerlijk eten en drinken, maar ook handgemaakt cadeaus. Voor het échte kerstgevoel zit je hier zeker goed.

Kersthoofdstad Londen

Al met al is Londen dé kersthoofdstad van de wereld. Voor kerstshoppen of voor de kerstmarkten, voor alles zit je hier goed. Londen tijdens de kerst is zeker iets wat je gedaan moet hebben. Vanuit ons is het dus ook een absolute aanrader om hier een paar dagen te besteden.

Terug naar overzicht