Kerstmarkt Dordrecht

Kerstmarkt Dordrecht

Tijdens Kerstmis wordt de gehele stad Dordrecht omgetoverd tot één grote kerstmarkt. Honderden sfeerlichtjes sieren deze periode de stad, verschillende kerstliedjes klinken door de straten, en overal ruik je de heerlijkste lekkernijen. Simpelweg de echte kerstsferen vind je hier.

Kerststad Dordrecht

In de historische binnenstad van Dordrecht zijn tijdens kerstmis honderden chalets te vinden vol met kerstartikelen of etenswaar. Verder zijn er ook tal van podia waar vele kerstmuziek zal klinken. Op deze verschillende muzikale winterterrassen bij het stadhuis kun je heerlijk genieten van een mok chocolademelk of glühwein onder het genot van verschillende gospelkoren. Op het einde van de dag kun je ook zelf uit volle borst meezingen, wanneer de leukste moderne en klassieke kerstnummers uit de boxen zullen klinken tijdens de Christmas-sing-a-long.

De Grotekerkstuin is ook een niet te missen plek in Dordrecht tijdens de Kerstmis. Vanaf hier kun je genieten van het Kersttheater. Her vind je verschillende artiesten en muzikanten die je trakteren op verschillende acts. Verder in de Grotekerkstuin ook een levend kerststal, met ossen, ezels, ganzen, kippen, schapen, geiten en een kameel. Alle dieren staan veilig achter een hek, maar kunnen wel geaaid worden.

Niet te missen tijdens Kerstmis

Zo kun je tijdens de feestdagen dus echt genieten van de kerstsferen in Dordrecht. Daarom is dit een plek die je zeker niet mag missen tijdens de kerst.

Terug naar overzicht