Kerstmarkt Den Haag

Kerstmarkt Den Haag

De kerstmarkt in Den Haag is één van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland! Tijdens de feestdagen brengt de kerstmarkt Royal Christmas Fair de kerstsferen naar Den Haag. Vol met sfeerverlichten en kerstliedjes wordt deze stad omgetoverd tot één van de kerststeden in Nederland. Kortom, niet te missen dus!

Royal Christmas Fair

Bij Lange Voorhout in het centrum van Den Haag kun je elke dag tussen genieten van de bijna honderd kerstkraampjes. De kerstkraampjes bieden de heerlijkste winterse lekkernijen zoals: glühwein, flammkuchen, bratwurst, poffertjes en appelbeignets. De geur van deze etenswaar is iedere keer weer genieten geblazen. Voor kerstinkopen zit je hier ook goed. De kerstkraampjes liggen vol met wintervachten, sfeerverlichting, kaarsen, en andere kerstartikelen. Naast de kerstkraampjes is er op de Royal Christmas Fair nog veel meer te beleven. Zo zijn er iedere dag verschillende optredens verspreid over de verschillen podia die zijn te vinden op deze kerstmarkt. Kinderkoren, theatergroepen, ensembles en storytellers. Genieten geblazen! Ieder jaar wordt in het eerste weekend van de Royal Christmas Fair een apart gedeelte ingericht als Royal Kinder Kerstmarkt. Op deze kerstmarkt in de buurt van het Escher Paleis word je betoverd door een winterwonderland met genoeg activiteiten voor de kinderen.

Den Haag tijdens de Kerstmis

Zo kun je tijdens de feestdagen dus de kerstsferen proeven in Den Haag. De historische binnenstad wordt omgetoverd tot een echte kerstmarkt. Deze plek wil je zeker niet missen tijdens de feestdagen.

Terug naar overzicht