Kerstmarkt Brussel

Kerstmarkt in Brussel

De kerstmarkt in Brussel is de grootste en meest betoverende kerstmarkt in België. Hier heb je plezier voor de hele dag! Er zijn verschillende evenementen en activiteiten in de stad, zoals schaatsen, genieten van het uitzicht in het reuzenrad of de vele kerstmarkten bewonderen! Kortom, de ideale stad voor een dagje uit tijdens de kerst.

Spectaculairste kerstmarkt van België

De kerstmarkt in Brussel telt meer dan 200 kerstkraampjes. Aan de hand van een wandelroute van meer dan 2.5 kilometer weet je zeker dat jij niets mist van deze kerstmarkt. Ieder jaar kun je in het historische centrum van Brussel genieten van de vele lekkernijen die deze kerstkraampjes rijk zijn. De kerstmarkten in Brussel vinden plaatst op een aantal pleinen, namelijk de Grote Markt, de Beurs, het Muntplein, het Sint-Katelijneplein en de Vismarkt. Deze pleinen staan gerant voor de echte kerstsfeer tijdens de feestdagen. Naast de vele kerstkraampjes kun je je hier op vele andere manieren nog vermaken. De vele lichtjes geven echt de toon tijdens de feestdagen in Brussel. Brussel wordt omgetoverd tot een echte kerststad door vele versieringen verspreid over heel de stad. De indrukwekkende historische gebouwen, de mooie binnenstad vol met restaurantjes, cafeetjes en winkels is dit de perfecte stad om te gaan kerstshoppen.

Place to be tijdens de Kerstmis

Al met al is Brussel dus dé place to be tijdens Kerstmis in België. Tal van winkels, kerstkramen, de schaatsbaan, het reuzenrad, Brussel heeft simpelweg alles tijdens de kerst. De ideale stad voor een dagje erop uit deze feestdagen!

Terug naar overzicht