Kerstmarkt Aken

Kerstmarkt in Aken

Ieder jaar wordt Aken weer omgetoverd tot een heus kerst paradijs, vol met lichtjes, prachtige kleuren, kerstmuziek en heerlijke geuren van al de lekkernijen van de kraampjes. Met ruim anderhalf miljoen bezoekers per jaar is de kerstmarkt in Aken één van de drukste kerstmarkten ter wereld. Deze mag u zeker niet missen dus!

Producten uit Aken

De kerstmarkt van Aken vind plaats in de omgeving van de dom en het stadhuis. Het plein wordt ieder jaar weer vol gezet met meer dan 100 kraampjes. Bij deze kraampjes is er voor ieder wat wils, zoals bijvoorbeeld echte Akense dominosteine, lebkuchen, spitzkuchen, speculaas of marsepeinbroden. Al deze producten worden gemaakt door bedrijven uit Aken, waardoor ze heerlijk vers zijn. Hierdoor zullen ze zeer goed smaken!

Feestdagen 

De kerstmarkt van Aken is geliefd door de gezellig sfeer die heerst op de kerstmarkt. Tijdens de dagen voor kerst wordt de kerstmarkt gebruikt als ontmoetingsplek. Familie, vrienden, kennissen, of zelfs collega's die in hun pauze even over de kerstmarkt lopen. Dé place to be in Aken voor de feestdagen.

De kerstmarkt in Aken groeit

De laatste jaren is de kerstmarkt in Aken sterk gegroeid, in ambachten maar ook in bezoekersaantallen. Hierdoor is er voor ieder wat wils op deze kerstmarkten, want de ambachten die hier te vinden zijn zijn haast niet meer te tellen. Kortom, de kerstmarkt in Aken is er eentje die je zeker moet bezoeken. De harmonieuze sfeer van de kerstmarkt in Aken zal er voor zorgen dat jij zéker kerstproof bent.

Terug naar overzicht